Bli medlem

Det finns många fördelar med att gå med i Svenska fornminnesföreningen. Oavsett om du är doktorand, hembygdsföreningsmedlem, eller allmänt intresserad av historia har föreningen mycket att erbjuda dig.

Bli medlem

Gravklotet vid Inglinge hög

Som medlem i vår förening får Du föreläsningar av experter på förhistoria och medeltid inom och utom Sverige. Du får specialvisningar av aktuella utställningar på museer, delta i resor och utflykter under sakkunnig ledning.

Hämta informationsbroschyr som pdf

Medlemsavgiften betalar du till vårt Plusgirokonto, 53 921-3. Glöm ej att skicka ett e-postmeddelande om din inbetalning och ange samtidigt adressuppgifter samt e-postadress.

Du kan även betala medlemsavgiften via föreningens Swish-nummer, 123 600 96 17. Ange då namn i Swish-meddelandet samt skicka ett e-postmeddelande om din betalning och ange samtidigt adressuppgifter samt e-postadress.

Årsmedlemskap 175:-
Årsmedlemskap student 150:-
Årsmedlemskap familj 150:- för familjemedlem på samma adress som fullt betalande medlem.
Ständigt medlemskap 4 000:-

Medlemsavgift som erlagts av ny medlem efter den 1 oktober ett visst år, skall gälla även för det nästkommande året. Den medlem som värvar fem nya medlemmar erhåller fritt medlemskap i ett år.

Vi välkomnar även donationer för att kunna förbättra och utveckla föreningens verksamhet. Flera av föreningens stipendier och priser har tillkommit genom gåvor och arv. Tag gärna kontakt med oss på info@fornminnesforeningen.com för vidare information.