GENOMFÖRD PROGRAMPUNKT: Vårutflykt till Hamn – Historiearvsmuseet i Nacka

Fredag den 20 maj, vårutflykt till Hamn – Historiearvsmuseet i Nacka, kl 10.00 till cirka kl 15.00.

Samling kl 10.00 framför museet som ligger fem minuters promenad från Fisksätra station till Saltsjö Pir. Enklast är att ta bussen från Slussen till Fisksätra.

Observera: inträde 80:-, men 50:- för pensionär. Betalas till klubbmästaren, Yvonne Lédel, vid samlingen i entrén till museet.

LG Nilsson ansvarig för driften på Hamn kommer att informera om och visa oss museet. Vi intar en lunch kl 12.00. Kostnad 95:- exklusive dryck. Samling på nytt kl 13.00 inne på museet. Vi lyssnar på Martin Rundkvist som berättar om aktuell forskning rörande medeltida borgar i Östergötland.

Läs mer om museet på deras hemsida www.hamnmuseum.se

Anmälan om deltagande senast tisdagen den 17 maj 2016 till klubbmästaren 070 674 05 08 alt. via mail: yvonne.ledel@telia.com